Race to Espana på Strand GK

Varmt välkomna till Race to España 2018!
Årets roligaste partävling med fler resor i potten.

Rullande start från 09:30, inchekning sker från klockan 08:30. Reservation för ändringar beroende på antal deltagare. 

Anmälningsavgiften är 295 kr per spelare.
Tävlingsgreenfee är 200 kr per gäst.

Det bästa paret kvalificerar sig till final och vinnar därmed en resa till en av Europas bästa anläggningar Pärnu Bay Links. Väl där har ni chansen att vinna ytterligare en fantastisk golfresa till Costa del Luz, Spanien. Det finns även priser för den som lyckas slå en HIO. ETH krävs för att få ta emot pris (på båda spelarna i paret, för att vinna resorna måste båda spelarna ha fyllt 18 år).

Det är en 2-mannascramble - slagspel, minst 6 utslag av varje spelare. Högst tillgodaräknat hcp är 34,0 (högre hcp än 34,0 får vara med att tävla, men får då spela på hcp 34,0)

Du är välkommen att spela Race to España vid flera tillfällen men kan bara vinna en resa per person och en finalplats. Spelar du tillsammans med samma partner på flera av våra tävlingar har du en god chans att kvala in till finalen via vår Order of Merit som ni automatiskt är med på utan extra kostnad.

När anmälningstiden gått ut är anmälan bindande och vid eventuellt avhopp skall läkarintyg uppvisas, annars har vi och klubben rätt att fakturera skyldigt belopp (15 dagar netto).

Läs mer genom att klicka på länken nedan:
www.racetoespana.se

Teamet Race to Espana och vi på Strand hälsar er varmt välkomna, vi ses den 13 juli. 
 

Nick Potter