Nyheter från shopen

Hej alla medlemmar!

Här kommer årets första pro-nytt.

Nya regler kräver nya kunskaper. Passa på att uppdatera dina regelkunskaper nu när reglerna gör en omfattande förändring. Intentionen är att spelet ska flyta snabbare med enklare regler. Första kursen på klubben går söndagen 7 april 14:00.
Den andra går söndagen därpå kl 14:00. Pris 300:- inkl. nya regelboken, kaffe och bulle.
Anmäl dig på janne.kjellwall@telia.com eller 070 - 570 83 56.

Vill också passa oå att puffa för 1-dagskuserna som går lördagarna i maj. Ge dig själv en perfekt start på säsongen med 3 pass: grunder, sving, närpsel och lunch. Pris 1100:-.

Just nu fylls shopen på med kläder från Lyle & Scott, Callaway, Puma och Daily Sports. Hårdvarorna kommer frånWilson och Cobra. Demoklubbor finns.Som info; tänk på att Golf Store (Jannes Golf) har samma rek. utpriser som Dormy! Strands medlemmar kommer dessutom att erhålla 10 % rabatt på klubbor och set!

Shopen öppnar officiellt lördagen 6 april.
Varmt välkomna!
J pro

Nick Potter