Yoga på Strand!

Under fem torsdagar framöver kommer yogainstruktören Pratik Sankhe hålla lektioner på Strand. Alla är välkomna och det kostar 100 kr per person och gång. Det är ett perfekt sätt att mjuka upp kroppen inför golfsäsongen! Vi kommer att vara i konferenslokalen och det finns omklädningsrum för de som vill duscha och byta om, yogamattor finns att låna.

Tid: 17:45-19:00 (börjar 18:00)

Torsdag 21 & 28 mars.
Torsdag 4, 11 & 18 april.

Föranmälan krävs! Boka på info@strandgolf.se eller ring till oss på 016-39 51 65. Betalning sker på plats (betalkort går bra). Vi ses på torsdag, välkomna!

Läs mer om Pratik nedan:

Pratik Sankhe föddes nära Mumbai i Indien och började utöva yoga i tidig ålder och det blev snabbt en livsstil. Pratik är certifierad yogainstruktör och är registrerad i den Internationella yogaföreningen med studier inom Asanas (hållning), Pranayam, Meditation, Anatomy, yogic and vedic philosophy.

Pratik har också studerat i London där han tog en Masters Degree inom business management och en Bachelor Degree i tourism and hotel management. Han flyttade till Strängnäs i juli 2016 där han nu bor med sin sambo.

Pratik är exalterad över att ha börjat sitt samarbete med Strand och vi är båda förväntansfulla över att kunna erbjuda möjligheten till våra medlemmar och gäster att lära sig mer om yoga och dess fördelar.

Nick Potter