Säsongsöppning 2019

Äntligen är det dags för säsongsöppning på Strand GK, vi kommer att öppna torsdagen den 18 april.

För att vara den här tiden på året så är golfbanan i hyfsat bra skick, det ser ut som att den har klarat sig bra från vintern.  Några av greenerna har isskador och greenen på hål 5 har omfattande skador, men detta borde inte påverka spelet allt för mycket. Vi har dressat, rullat och klippt greenerna och med det varma vädret som är på ingång kommer snart golfbanan vara grön igen.

Om ni inte redan har gjort det, gå gärna in på hemsidan och läs mer om den nya slingan för säsongen (under fliken ”nyheter”).

I år kommer spelarna kunna ta sin rast efter 9 hål. Om ni äter fika eller mat från restaurangen kan ni sitta där eller ute på terrassen, annars finns det en rastplats bredvid putting-grenen för de som har med sig eget fika (övningsområdet).  På kvällarna när restaurangen är stängd eller när restaurangen är abonnerad för exempelvis bröllop kommer vi att öppna kiosken så spelarna kan ta sin rast efter det 10e hålet som är ett par 3. Vi kommer att sätta ut skyltar på Hål 10 (gamla hål 1) för att hålla er informerade om vad som gäller.

Under påsken serverar vi brunch på både lördagen och söndagen och eftersom vi har så pass mycket bokningar kommer vi att ha kiosken öppen under dessa dagar så spelarna inte ska behöva vänta på att få beställa utan att spelet flyter på i och med att de tar sin rast vid kiosken istället.

Under denna säsong kommer rangen och putting-området att vara de övningsområden vi erbjuder. Övningsområdet kommer att används som Hål 9 under renoveringen och är därför inte tillåtet att använda för träning.

Tänk att golfbanan äntligen ska öppna för säsongen, jag ser fram emot att träffa er alla ute på banan. Varmt välkomna!

 Vänliga hälsningar,

Nick Potter

Nick Potter